Hav det godt til jul

Der er mange ting du kan gøre i løbet af året, som er godt for dit helbred. Omvendt er der også mange ting du kan gøre, som ikke er så godt for dit helbred. En af de ting du blandt andet kan gøre er at spise sundt i julen.

Rigtig mange mennesker tager til forskellige julefrokoster og andre arrangementer. Her spiser de dårlig og usund mad og det kan være meget frustrerende hvis man ønsker at holde den slanke linje. For så kan det sagtens være, at man faktisk ønsker at spise sundt. Men står de lækre ting der kan det være, at man ikke har nok magt over sig selv til at sige nej. Det bør man dog gøre så vidt muligt. Det kan også være, at man slet ikke kommer til disse arrangementer fordi, at man ved, at man ikke kan sige nej. Dermed går ens ønske om et sundere liv ud over ens sociale relationer. Det kan ende med at man bliver ensom og så er det ligegyldigt om man har en lav fedtprocent. Derfor er det en god ide at lære sig selv at tage små portioner og blot spise i små mængder. For så kan man godt nyde alle de dejlige juleting man kan lide, men blot i mindre mængder.

Løb en ekstra tur i sneen

Noget man også kan gøre er, at man kan intensivere ens træning når det er jul. Ved man, at man skal til diverse julefrokoster i december kan man også planlægge at træne lidt mere. På den måde er der en god balance i ens liv. Det gør også, at man ikke behøver at sige nej til noget som helst. Har man en kollega, der skal til de samme julefrokoster kan man også forhøre sig hos vedkommende om ikke også denne person har lyst til at træne med dig. For så kan man nemlig være så heldig, at man faktisk sammen træner alt det fedt væk man har oparbejdet.

Man kan også gøre noget godt for sig selv juleaften. I stedet for at sidde og spise alle de usunde ting kan man gå online og låne nogle penge til det næste års træning. Lån penge på helligdag og brug julen på noget fornuftigt. Så kan man sidde og nyde, at man pludseligt har penge til en personlig træner og, at man måske endda kan træne lidt ekstra fordi, at man så skal arbejde lidt mindre.