Tørshampoo kan rede enhver hårkrise!

Hvis man føler at ens hår har tendens til at fedte, og man som følge deraf vasker sit hår ofte, så er det faktisk tit der det egentlige problem ligger. Når man vasker sit hår for ofte reagerer ens hovedbund nemlig ved at producere flere af de fedtstoffer, som går ind og fedter ens hår.

Derfor ender man bare i en ond cirkel, som gør at man bare kommer til at gøre sit hår mere og mere fedtet i stedet for at gøre håret mere sundt. For at komme ud af denne rutine er det jo desværre nødvendigt, at man prøver at trække tiden imellem hårvaskene. De fleste synes bare ikke det er så fedt at gå rundt med fedtet hår. Det er her tørshampoo kommer en til undsætning!

Spring en hårvask over

Tørshampoo kan bruges i de dage, hvor man egentlig gerne vil vaske sit hår, men man ved, at man bliver nødt til at vente et par dage inden næste hårvask, for at komme til bunds i situationen. Tørshampooen fungerer på den måde, at det går ind og dækker det fedtede lag i håret, sådan at håret ikke længere ser fedtet ud. Tørshampooen sprayes ind ved hårrødderne og det er også med til at stive håret lidt af og på den måde give håret noget mere struktur.

På den måde skal det også forstås, at tørshampoo ikke kun kan bruges til at dække for fedtet hår, men også kan fungerer som et styling produkt. Hvis man eksempelvis skal sætte en frisure, som kræver noget mere hold, så kan tørshampooen gå ind og hjælpe med at stive håret lidt af, sådan at det ikke så nemt kan glide, og på den måde skabe mere hold i frisuren.

Tørshampooen er også ideel at have med på farten, hvis man efter en cykeltur oplever, at ens hår fedter. Derudover er det også smart at have sin tørshampoo med, hvis man ved, at man ikke får muligheden for at vaske sit hår, men stadigvæk gerne vil have ens hår til at dufte godt og se nyvasket ud.

Mange forskellige muligheder

Der findes mange forskellige typer af tørshampoo, hvilket også kan ses på Hairoulet.dk Der findes tørshampoo som er lavet specielt til mørkt hår, da normalt tørshampoo tit er i en lys nuance, hvilket fungerer godt til blond hår, men derimod kan få mørkt hår til at se støvet ud. Derfor er det smart at kunne vælge den type af tørshampoo, som passer perfekt til ens hårtype. Derudover findes de med mange typer af dufte eller helt uden duft, sådan at man kan vælge netop den slags, som man bedst kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *