Sådan kommer du godt i gang med ridesporten med det rette rideudstyr

Når du starter med at ride, så er det vigtigt, at du som det første anskaffer en ridehjelm, så dit hoved er beskyttet, hvis du skulle falde af hesten. Efterfølgende kan andet udstyr også tilkøbes, men det er ikke nær så vigtigt, som hjelmen er. Det andet udstyr kan dog gøre rideturen meget mere komfortabel, og de fleste, som har ridning som hobby, vil efterhånden tilkøbe mere og mere udstyr.

rideudstyr

Om at vælge den rette ridehjelm

Når du vælger en hjelm, så skal du være sikker på, at den er godkendt efter den europæiske sikkerhedsstandard. De fleste ridehjelme, som du finder i danske butikker og webshops, vil dog være sikkerhedsgodkendte. Når du får hjelmen på, så skal den sidde fast på hovedet, men den må ikke stramme. Derudover så er det værd at vælge en hjelm, som har en god udluftning. Det gøres, for at den ikke skal blive alt for varm og fugtig, og for at den heller ikke skal komme til at lugte og blive for bakteriefyldt. De fleste ridehjelme har det klassiske, sorte udseende, men der findes også hjelme i andre designs og farver.

Køb dit rideudstyr online

Du vil sikkert også hurtigt skifte dine joggingbukser ud med et par elastiske ridebukser. Joggingbukserne vil være alt for glatte, de vil glide op under ridningen, og så kan du let få sår på lårene af syninger, som gnaver. Et par gode ridebukser vil give en meget bedre følelse af at sidde i sadlen – særligt hvis du rider længe ad gangen. Gummistøvlerne kan også med fordel udskiftes til et par rigtige ridestøvler. Du kan få et par billige ridestøvler i gummi eller kunstlæder, men du får den bedste oplevelse, hvis du købe et par i rigtig læder. De vil føles mere behagelige, og så holder de bedre på varmen om vinteren. Når du vælger støvler, så skal de have en glat sål og en hæl, så foden ikke kan komme til at hænge fast i stigbøjlen.

Det kan være godt givet ud at købe udstyr i en god kvalitet fra starten, for du vil uden tvivl skifte til det på et senere tidspunkt alligevel. Find kvalitetsudstyr hos MS Rideudstyr ved at følge dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *