Hjælpemidler til at komme i form fra nul

Er du i virkelig dårlig form, og har du svært ved at komme i gang? Få gang i motivationen med disse hjælpemidler. Vi starter i det små. Kom så, du kan godt!

Gåture

Det er så nemt at sige, at du da bare kan gå ud og gå dig en tur. Men det kan du jo altid gøre. Desværre er det sådan, at ting man kan gøre når som helst, også kan udsættes for evigt. Derfor skal der en katalysator til.

Måske er der nogen i dit område som skal have luftet en hund engang i mellem. Du kan også finde en podcast du gerne vil høre, med episoder der varer 20-30 min og lave en regel om, at du kun må lytte til den podcast mens du går tur. Der er masser af muligheder. Du ved bedst selv, hvad der virker for dig.

Når du kan gå langt så giv dig selv en destination med en belønning, for massage, hvor du går ned til massøren og hjem igen. Eller en lignende belønning i gåafstand, som ikke er mad.

El bike

Hvad er en el bike? Det er sådan set bare en anden betegnelse for en elcykel. En elcykel er god til dig som har problemer med muskler og led, og som er i dårlig form. En elcykel har en hjælpemotor, som kun kan aktiveres, når du tramper i pedalerne. Der er forskellige niveauer af assistance, hvilket betyder, at cyklen kan hjælpe dig i gang med at cykle længere distancer allerede fra begyndelsen af, for du sætter bare assistanceniveauet helt op, og suser af sted. Det er utroligt motiverende, pludseligt at kunne cykle lange distancer uden at føle sig som et prustende damplokomotiv. Derved får du lyst til at fortsætte, og det vil føles som en sejr hver gang du kan sætte assistanceniveauet ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *