Fra grimt til flot; Sådan giver du køkkenet kærlighed

Har dit køkken brug for en smule kærlighed, måske en klat maling, eller en renovering. Så sørg for at giv køkkenet en kærlig hånd, det er nemlig ikke særlig tit det sker, og køkkenet har godt af det. Der er intet bedre end en personlig hilsen i køkkenet, gæster kan mærke hvem der bor i huset. Ofte tilbringer i nok ikke ret meget tid i køkkenet, men brug køkkenet som et sted med nærvær og vær sociale, lav et par dage med fælles madlavning, og skab en familie kultur.

Renovering i køkkenet

Renovering skal ikke altid betyde nyt, det kan sagtens betyde en klat maling eller udskiftning af låger. Hvis dit køkken fungerer, er der ingen grund til nyt, kun hvis det er gammelt, og du selv mener der trænger noget nyt til. Du kan eventuelt bare slibe lågerne ned, og male dem, eller også skal du have noget nyt inventar i skabene, du behøver jo ikke gøre det. En god ide er at fjerne rod, og diverse nips ting, renovering kan også bare være oprydning, oprydning i alt du ikke bruger mere.

Fælles madlavning

Kærligheden for køkkenet er der ikke mere, det skal der selvfølgelig laves om på. Nye traditioner skal skabes, familien skal lægge deres telefoner osv. Bare et par timer, det vil både give køkkenet kærlighed, og ikke mindst familien samvær og nærvær.

I kan lave en maddag i ugen hvor i har bestemt jer for en ret, familien hjælper hinanden med at skære grøntsager, sæt eventuelt børnene til det. Giv resten af familien et indblik i hvad du laver, og lav jeres yndlingsret, det bliver ikke mere hyggeligt. Det er helt okay hvis der går lidt kaos i det, det er trods alt en hyggelig stund. Kig forbi køkken Odense, og få vejledning til nyt køkken.