Det har din bolig tilfælles med dig

Hvis du vil have det godt med dig selv, bør du behandle din bolig og din krop på akkurat samme måde. Du skal passe på dem begge to. Det er også en af årsagerne til, at når folk roder, så er de også mere tilbøjelige til at leve usundt. For vi har brug for overskud i vores liv, og her spiller vores bolig en kæmpe rolle.

Det giver god mening, da vi bruger så mange timer i vores bolig hver eneste dag. Derfor er det vigtigt, at du har styr på den. Alle boliger er bygget på et godt fundament. Selve huset kan være flot, men hvis fundamentetgår i stykker, så forsvinder resten også. Sådan er menneskets psyke også. Du kan virke overskudsagtigt og spise sundt, men hvis du ikke har styr på din psyke, så holder det ikke i længden.

Pas altid på din psyke

Om du vil tabe dig, eller du gerne vil tage på i muskler, så har du brug for en sund psyke. En god psyke er den letteste måde at opnå sine mål på. For elles kan du ikke håndtere de nederlag, som nogle gange kommer.

Nogle gange falder du i og spiser is, selvom du havde sagt til dig selv, at det ville du stoppe med at gøre. Der er ikke noget at gøre ved det, men hvis du har en svag psyke vil du ende med at spise is de næste 14. dage.

Pas på din bolig

Når du passer på din bolig, så er det for din psyke skyld. Det er sundt for din psyke at se, at du kan passe på noget andet end dig selv. Hvis du er god til at gøre rent, så har du lært noget, som du kan bruge andre stedet i livet.

Pas på din krop og din bolig og du bliver lykkelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *