Sådan får du hjælp til ryg og nakke problemer

I dag døjer mange danskere med ondt i nakken eller ryggen. Mange af os har stillesiddende arbejde, hvor vi bruger 8 timer om dagen på at sidde i en stol. Selvom at man arbejdspladser prioriterer ordentlige kontorstole, så er vores kroppe bare ikke lavet til at sidde i samme stilling så længe. Der er mange ting, som du kan gøre som forebyggende, blandt andet kan du stå op en gang i mellem, hvis du har et højdejusterbart bord. Den lille afveksling i arbejdsstilling, vil ofte gøre noget godt for din nakke og ryg. Hvis skaden allerede er sket, vil behandling hos en fysioterapeut være en god løsning.

Fysioterapeut i Odense

Vi kender alle sammen den almindelige fysioterapeut, som vi bliver henvist til af vores egen læge, hvis vi døjer med nakke eller ryggen. Selvom at det også er et godt tilbud, er flere fysioterapeuter begyndt at tilbyde mere end bare en behandling. Eftersom at mange døjer med enten nakke eller ryg, kan du hos nogle behandler i Odense købe adgang til at træne med på deres træningshold eller få adgang til deres træningscenter – præcis ligesom du kender det fra de traditionelle fitnesscentre i Odense. Forskellen er bare, at hos din fysioterapeut er det uddannet fagfolk, der hjælper dig med øvelserne, og formålet er ikke at kunne bænkpresse 100 kilo, men at få trænet din krop – herunder din nakke og ryg – rigtigt.

Hvad er FTO?

FTO er en anderkendt virksomhed, som står for ”Fysioterapi Træning Odense”. Her får du professionel hjælp, både hvis du ønsker den klassiske behandling, og hvis du synes, at træning kunne være interessant. Hos FTO er der plads til alle, og ingen krav til hverken smerter, størrelse eller kondition. FTO tilbyder både enkelttræning, holdtræning, fri træning og forløbstræning. Få Professionel fysioterapi og træning hos FTO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *