Sådan får du drømmekroppen inden sommeren

Selvom det virker som langt forude, så er der faktisk ikke så lang tid til, at sommeren pludselig står der. Og den kommer altid, før end man ventede. Så hvis du gerne vil i form til sommeren, er det en rigtig god ide at begynde at spise og være mere aktiv nu. Dette kan du læse mere om i denne artikel, hvor vi hjælper dig til at blive sommerklar. 

Spis efter din krop

Du har nok hørt det mange gang før, men kosten er altså det vigtigste, hvis man ønsker at tabe sig. Og der er ikke nogen nem måde at tabe sig på. For selvom juicekure og andre mirakelmidler altid virker fristende, så er det altså ikke her, du opnår de gode og langvarige resultater. For med kure kan man hurtigt opleve at man føler sig sulten i løbet dagen eller at kuren er så striks, at man går død i den. Og hvis man så har tabt 2 kilo på 2 dage, så vil man også opleve at disse kilo kommer tilbage på igen. 

Hvis man gerne vil spise efter en plan, fordi det på den måde er lettere at motivere sig selv, så bør man få en professionel til at lave en plan for en. Her bliver man mål og vejet, og de tager højde for allergier eller mad man ikke kan lide. Og så får man en plan, som er lavet ud fra ens makrotal. Det betyder, at du får de helt rigtige næringsindhold og spiser efter dette. Her kan man som regel vælge mellem 3 forskellige retter til hvert måltid. Så man bliver ikke ked af det, og man lærer at spise det rigtige for ens krop. Man vil ikke føle sig sulten, og man vil hurtigt kunne se resultater.

Dette er en god måde, hvis man ønsker at spise efter en plan uden at være sulten og mangler energi. Men ellers skal man blot spise mindre, end man forbrænder i løbet af dagen. For kalorieunderskud er nemlig det der skal til, for at man taber vægt. Man kan evt. sætte nogle delmål, og så huske at belønne sig selv. Det kan være, at du går og drømmer om nogle nye læber. Jamen så sig, når du har tabt det, du skulle, så kunne du gå ind på roskildeprivathospital.dkog bestille tid til dette. Eller hvad der ellers, måtte stå på din ønskeliste. 

Vær mere aktiv 

Det lyder jo meget banalt, at man skal være mere aktiv, men der er mange måder at gøre det på, og det kan være svært at fastholde de gode intentioner, så derfor er det vigtigt, at man husker at finde den rigtige form for aktivitet for en selv. 

Hvis du har lidt af skader kan body-sds.dkvære den træningsform, som passer bedst til dig og din krop. Men det kan også være, at du ikke har så mange timer til træning i løbet af uden, så kan du enten vælge at få lavet eller selv lave et hjemmetræningsprogram. Her kan du træne, når det passer dig og uden at blive forstyrret. 

Hvis du slet ikke er til træning, så start med at gå en masse lange ture. Dette forbrænder også kalorier, og hjælper dig til at komme ned i vægt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *