Sådan vinder du over smerterne

Måske er du også en af de mange mennesker, der har en eller anden form for kontorarbejde. Altså et arbejde, hvor man ikke bevæger sig særlig meget i løbet af arbejdsdagen. Dette medfører også, at mange af os får både svagere led og muskler, fordi de ikke bliver brugt på samme måde. Derfor medfører dette også, at man har meget nemmere ved at få skader bare ved at lave en enkelt lille bevægelse forkert. Dette medfører også, at man får en masse smerter, som kan være svære at være i.

Vælg den sunde løsning

Når disse smerter så melder sig sin ankomst, har de fleste af os også tendensen til at søge mod den smertestillende medicin. Smerterne skal gå væk med det samme, så man igen føler, at man kan bevæge sig fuldt ud. Der er bare lige ét problem. Smertestillende medicin er i den grad ikke sundt. Det hjælper måske med det, det skal, men samtidig skader det faktisk noget andet. Det er nemlig sådan, at når man indtager noget smertestillende medicin, så øger man sin risiko for at få blodpropper enten i benene eller i lungerne. Men hvad kan man så gøre? Jo, i stedet for at gøre brug af den smertestillende medicin skal du i stedet vælge at anvende et fit plaster.

En lettere løsning

Dette fit plaster er nemlig bare et plaster, man placerer det sted, hvor man har ondt, og så er det faktisk din egen varme og energi, der giver den lindrende effekt. Ikke nok med det, er det noget, der holder i lang tid, hvilket også betyder, at man ikke længere behøver at bekymre sig om, om den smertestillende medicin er tæt på én. Det er altså slut med at proppe den usunde smertestillende medicin i sig, men det er også slut med at gå rundt med smerter. Det er dig, der vinder.