Sådan undgår du sygdom med rengøring

I disse Corona og dermed virustider er der kommet ekstra stort fokus på hygiejne og rengøring. Dette skyldes, at vira lander i form af dråber fra spyt, snot og sekreter på diverse ting og sager, hvorefter en meget uheldig person kan røre samme sted og dermed opsamle virus. Man kan også overføre virus via hænder, knus og anden kropslig kontakt og dermed har Sundhedsmyndighederne anbefalet, at man spritter hænderne af eller vasker dem, før man træder ind i private hjem og offentlige steder.

Husk mundbindet

Mundbindet er også en del af denne strategi, hvor det blokerer for nys, snot og host via luften. I denne artikel vil vi derfor se lidt nærmere på, hvordan du kan undgå at få vira på dig via effektiv rengøring og andre gode tiltag i dagligdagen, så læs med her. 

Få et professionelt rengøringsfirma til at klare rengøringen

Ejer du et firma, hvor der færdes mange mennesker hver dag? Så er de helt sikkert med til at røre ved de samme kontaktpunkter i løbet af dagen og dermed potentielt overføre bakterier og vira til disse steder. Dette kan blive en stor smittebombe, når mange mennesker rører ved de samme steder i løbet af dagen og derfor er det ekstra vigtigt, at disse steder ofte og effektivt bliver rengjort af for eksempel et rengøringsfirma som total-care.dk

Rengøring til både privat og erhverv

Er du optaget af din sundhed og muligheden for at komme bakterier og vira til livs i dit indeklima, tilbyder total-care.dk både rengøring til private og erhverv. Det er fleksibel rengøring, der er tilpasset netop dine behov, så du kan få gjort rent lige præcis der, hvor der er ekstra behov for det. Har du et firma er et professionelt rengøringsfirma også med til at være en del af firmaets trivsels – og sundhedspolitik. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *