Problemer med musearm på arbejdet?

Kontorarbejde er ofte lig med skuldre/nakke-problemer. Med et RollerMouse-tastatur kan du forebygge de mange spændinger i nakke og skuldre.

Sidder du ned mange timer i løbet af en dag? Så har du måske også oplevet smerter i nakke, skulder og ryg, når du bruger din mus? Det er i hvert fald meget almindeligt, fordi du bevæger armen rundt i yderpositioner, samtidig med at du ikke får sænket skuldrende ordentligt. Det til sammen kan give nogle slemme smerter i både arm, skulder, nakke og ryg. 

En af de måder, du kan problemet til livs på, er ved at anskaffe dig et RollerMouse Pro3-tastatur. Det går i alt sin enkelthed ud på, at du kan mindske belastningen fra fingrene og op til nakken, så har du alle de vigtigste funktioner lige ved hånden. Du kan nemlig styre musemarkøren fra dit tastatur, sådan at du ikke skal have armen liggende ude ved musen. 

RollerMousen har en smal håndledsstøtte, der er perfekt, hvis du har pladsmangel, men den kan også kombineres med en seperat armstøtte. På den måde er RollerMouse Pro3 et rigtig godt hjælpemiddel til forebyggelse af musearm.

Funktionerne er altså både, at du kan copy/paste eller dobbeltklikke med ét enkelt klik, der er en 17 cm rullestang, og så er der en central DPI-knap, der gør det nemt at ændre på klik-følsomhed og cursorhastighed, så det passer dit personlige behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *