Neuropsykologi i Valby

Neuropsykologi er en svær størrelse. Det kan være en kæmpe udfordring at skulle omstille hele sit liv, eller forstå et nært familiemedlems situation efter en hjerneskade. Det er her neuropsykologi kommer ind i billedet. Det er en specialiseret gren af psykologien, hvor der er fokus på folk, der enten har personligheds- og følelsesmæssige ændringer, eller har personer, der har oplevet en hjerneskade tæt på.

Når alt synes gråt

Behovet for en neuropsykolog opstår som regel som følge af en fysisk skade, som ændrer en person enten en selv eller en man holder af. Ændringerne kan både være intellektuelle, følelsesmæssige eller adfærdsmæssige. Den omstilling, som både personen selv, men også de nærmeste skal undergå, kan være en utrolig svær og frustrerende proces. Det kan være hårdt at skulle sige farvel til nogle af de ting, som man har gjort førhen, eller affinde sig med, at en af sine nærmeste aldrig bliver helt den samme igen. Det er en hård situation, men der er heldigvis hjælp at hente, selvom alt til tider kan synes håbløst.

Giver nyt håb og indsigt

En neuropsykolog kan hjælpe dig med så meget. De kan hjælpe dig med at opsætte nye mål og finde en ny mening med tilværelsen. De kan hjælpe med genoptræning og støtte på vejen mod de mål, som hver patient har sat. Man kan også få afdækket sin stærke og svage områder med kognitive tests, der kan hjælpe dig eller dine nærmeste i processen om at søge pension, hvis problemerne udelukker normal funktion på arbejdsmarkedet. De kan desuden hjælpe de nærmeste til en bedre forståelse af den situation, som en hjerneskade har sat et familiemedlem i, så man kan opnå bedre empati for den udsatte.

Hvis du kan genkende problemerne og har brug for at komme til neuropsykolog er der en praksis i Valby, København, som kan hjælpe dig eller dine nærmeste med lige præcis de udfordringer, der er opstået for jer. Fróði Debes’ psykologpraksis ligger i Valby, København, er nem at komme til og står klar til at hjælpe jer, med præcis de specielle udfordringer i har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *