Køb dit nye miljørigtige transportmiddel på segboard.dk

Du har helt sikkert set dem i gadebilledet og måske endda set misundeligt på. Segboards har opnået stor popularitet, og nu kan du købe dit helt eget online hos segboard.dk.

 

Et segboard kan let transportere dig fra sted til sted, og samtidig er det et sjovt legetøj. Det er sejt, billigt, urbant og oven i købet miljørigtigt.

 

På segboard.dk kan du se de mange boards i et utallige farver og designs. Der kommer også hele tiden nye funktioner. De nyeste boards har Bluetooth-højtalere, så du kan høre musik, når du kører, og derudover har de også HD-skærm med speedometer, så du kan se, hvor hurtigt, du kører.

 

Du kan på webshoppen også købe sejt tilbehør som for eksempel silikonecovers, der gør, at du kan beskytte dit segboard, samtidig med at du let kan skifte udseende på det, når du har brug for lidt forandring. Derudover kan du også anskaffe dig et segboard stick, så du kan få hjælp til at holde balancen i den første tid. Sidst men ikke mindst kan du bestille et smart hoverkart, så du kan forvandle segboardet til en slags gokart.

 

Så har du også lyst til at være med på segboard-bølgen, så skynd dig ind og bestil dit segboard inden klokken 17, så bliver det sendt samme dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *