Iphone7 kan redde din sundhed!

Det kan være svært at holde den sunde linje ved lige. Mange kan nikke genkendende til, hvordan man starter rigtig godt i et sundhedsforløb, men kommer til at slippe det gang på gang.

For mange er det ikke sjovt at træne, hvis ikke man på en eller anden måde kan mærke, eller se nogle resultater ved at være begyndt og træne.

Men din smartphone kan faktisk både være din træner, og samtidig strukturerer din træningsdata, så du kan følge med i hvad du har lavet, spist, og mange flere funktioner. De nyeste Iphones er født med en sundhedsapp, der giver dig en lang række hjælpende muligheder til din vej til sundhed.
Der findes uendeligt meget mobiltilbehør til den nye Iphone7, hvor en del af det nye tilbehør kan bruges til træning og sundhed.

Fitness
Sundheds appen giver dig blandt andet mulighed for at strukturere din træning. Ved at benytte denne smarte app, er det muligt at følge med i din træning under mange forskellige kategorier. Fitnessfunktionen kategoriserer de forskellige måder at træne på, hvor efter der måles på hvor meget du har fået ud af træningen forbrændingsmæssigt. Det er muligt at tilføje flere punkter, hvis der trænes alternativt.


Applikationen kan sagtens bruges, hvis rejsen går til udlandet. Mange af funktionerne i applikationen kan sagtens benyttes uden internet, så selvom der løbes terrænløb i bjergene, er det muligt at bruge denne applikation. Det er muligt at læse mere om gode steder at rejse hen og lave din fitness her    

Kost
applikationen har en funktion, hvor der kan indsættes og opdeles alt hvad der spises i løbet af dagen ned til mindste detalje. Der kan tastet hvor mange fibre, fedt og energi osv. der har været i måltidet, hvorefter applikationen giver et overblik over det samlede kostindtag. Disse data kan eventuelt bruges overfor ovenstående fitnessfunktion, hvor der kan måles på, om træningen er effektiv nok i forhold til den kost der indtages.  

KropsmĂĄl
Løbende er det muligt at indsætte data omkring kropsmål. Med denne funktion kan applikationen blandt andet måle fedtprocent, BMI, LBM og meget mere.
Det er altså muligt med de løbende data, at se udviklingen i kroppen på en lang række parametre. På den måde kan det ses teknisk, om der er sket en udvikling der har haft kropslige resultater.

Resultater
Applikationen har desuden en funktion der hedder resultater. Det er her muligt for applikationen at måle resultater ved, at stille alle dine data op mod hinanden. Det er på den måde muligt at se om der er sket positive resultater. Ved at kunne følge med i resultaterne ved træningen og kostindtaget, er det nemmere at holde sig motiveret.

Eksterne applikationer

Udover den ret omfattende applikation, der er født med den nye Iphone, vil der være en lang række eksterne applikationer, der vedrører specifikke sportsgrene og træningsmetoder. Alle disse kan downloades til den nye Iphone7 via Appstore.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *