Guidede meditationer på computeren

Der er ikke grænser for, hvad vi kan bruge vores computer til. Det kan være alt lige fra streaming af services til shopping, skrivning, musik eller noget helt andet. Hvis du ligesom så mange andre lever et hektisk liv, kan du med fordel overveje at hente guidede meditationer ned på din computer. På den måde har du det altid liggende på din computer og kan lytte til meditationerne i tid og utide. Læs mere om meditationer nedenfor.

Derfor skal du have meditationer på computeren

Hvis du ofte bruger computeren og generelt er tryg ved at bruge din computer, så kommer computeren lynhurtigt til at være en fasttømret del af din hverdag. Måske bruger du den dagligt til at arbejde på, shoppe, lave indkøbssedler, tjekke sociale medier og meget mere. Indimellem kan det i den forbindelse godt være en god investering at trække stikket og i stedet hente online meditationer ned på din computer. Hos Karens Univers har du mulighed for at få skræddersyet en meditation til enten dig eller dit barn. 

Det giver anledning til at skrue ned for arbejdet og alt det praktiske og i stedet fokusere på dig selv og dit mindset. Når du bruger computeren til at downloade meditationer, vil du i fremtiden nemt kunne tilgå filen igen. Du har den nemlig allerede gemt meditationen på computeren et sted, hvor du nemt og hurtigt kan finde den igen. 

Når du er i gang, kan det i samme ombæring være en god idé indimellem at rydde op på computeren. Ligesom med hjemmet, kan det også give ro i hovedet og sindet, når du for eksempel har ryddet op på din computer. Desto mere ro du har omkring dig, når du skal meditere, desto mere effektiv er meditationen. På den måde kan du altså koncentrere dig hundrede procent om selve meditationen.