Guide: Sådan kan du behandle dine karsprængninger

Døjer du med karsprængninger og åreknuder? Så er der hjælp at hente. Åreknudeklinikkerne er specialister i at behandle dine karsprængninger på bedste måde.

Åreknuder er lange, tykke, slyngede blodårer, der som regel ses tydeligt under huden. De kan ikke finde ud af at transportere blod helt som de burde, fordi veneklapperne, som fungerer som en slags ventiler, ikke fungerer ordentligt.

Åreknuder kan give problemer med hævede ben, misfarvninger på benet, årebetændelse, der gør ondt og i særlige tilfælde dybe blodpropper, og derfor er det vigtigt at få det behandlet, gerne i et tidligt stadie.

I forbindelse med åreknuder kommer ofte karsprængninger, og fjernelse af karsprængninger på ben og sker effektivt og sikkert med mikroscleroseringer, som er en indsprøjtning af lægemidlet Aethoxysclerol i de små blodårer, der efterfølgende vil gå til grunde. Dette vil Åreknudeklinikkerne hjælpe dig med, og du kan trygt stole på behandlingen, da deres erfarne behandlere er certificeret af sundhedsstyrelsen.

Hvis du har karsprængninger, så skal du ikke forvente, at de forsvinder af sig selv, fordi de, ligesom åreknuder, har en tendens til at forværres. Ofte kan de ikke direkte mærkes og er i stedet et mere æstetisk problem, mens åreknuder oftest vil være mere smertefulde og alvorlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *