Forkæl dig selv

Ofte har man mange planer og aftaler, som man skal til. Det kan derfor være svært at finde tid til sig selv, hvor man lytter til sin krop og sine egne behov. Det er i orden at tage et pusterum og en afstand fra hverdagenes aftaler samt gøremål og bare være til og forkæle sig selv.

Hvad har du lyst til?

Når tiden er fundet til alenetid med bare dig, hvor du skal nyde dit eget skønne selskab, skal du finde ud af, hvad du har lyst til. Måske har du lyst til, at der skal ske noget vildt, eller bare være helt afslappet.

Hvis lysten er mest til at være hjemme, kan du sætte noget god musik på – sæt noget musik på, som gør dig glad, og som du får lyst til at smile og danse af. Mens du hører musik, kan du kigge gamle billeder igennem.

Forkæl dig selv med noget lækkert mad, hvad vækker din appetit? Lav eksempelvis en forfriskende smoothie med forskellige bær – det er næsten altid et hit. Mens du nyder din smoothie, kan du lave et varmt fodbad, så det bliver et slags hjemme spaophold, hvor du forkæler dig selv indvendigt og udvendigt.

Tiltrængt shopping tur

Shopping er noget, som de fleste mennesker holder af. Shopping kan bl.a. også være en måde at forkæle sig selv på. Af og til kan det godt blive en dyrere shopping tur end det, som man havde regnet med. Derfor er en shopping tur på black friday en sikker vinder, da du på denne dag kan spare en masse penge ved, at butikkerne kører med rabatter. Du kan bl.a. finde guides til, hvordan du får den bedste Black Friday. Så hvis der er en trøje, et par bukser eller sko, som du har udset dig og har forelsket dig i, så køb det på denne dag.