Få valgt den rette væske til den elektroniske cigaret

Det forholder sig således, at man til sin elektriske cigaret er nødt til at være i besiddelse af noget væske, man kan putte i cigarettens atomizer, da denne varmer væsken op og fordamper den derved. Denne damp fra den opvarmede væske er den, man indånder, når man ryger den elektroniske cigaret. Da det herved er damp, man indånder, vil man altså ikke indånde en hel masse usunde og skadelige stoffer, som befinder sig i røgen fra de normale cigaretter. Disse stoffer er ganske skadelige for luftveje og lunger, hvilket på sigt kan give mange skader, mens man bliver fri for alle disse affaldsstoffer, såfremt man damper i stedet for at ryge. Set fra denne vinkel kan man altså sige, at rygning af elektronisk cigaret er sundere for kroppen end traditionelle smøger, da man undgår røgens medfølgende stoffer.

Vær opmærksom på de forskellige smage

Der er dog en del forskellige ting, der kan være ganske fordelagtige at være opmærksom på, når man skal have erhvervet sig juice til sin elektroniske cigaret. En af de første ting, man skal holde sig for øje, er smagen, og der findes et væld af forskellige e-væsker med forskellige smage. Det kan være i alle mulige forskellige kategorier, da det er muligt eksempelvis at få e-væske med smag af cola, vindruer, vandmelon, vanilje, whisky, lakrids, tobak af forskellige arter og meget andet. Det er dog svært at vejlede om, hvilken smag man skal vælge, da der i allerhøjeste grad er tale om en smagssag, hvor personlige præferencer bør holdes i højsædet. Det bedste råd er, at man så småt prøver sig frem for at finde favoritten, mens man ligeledes kan vælge at prøve sig lidt frem, således man tør våge sig ud i nogle smage, man måske ikke ør har prøvet.

Mængde af nikotin i den givne væske

I forhold til nikotinmængden er fordelen ved den elektriske cigaret, at man selv kan vælge, hvor stort indholdet af nikotin skal være. Det er muligt at få væsker med nikotinindhold fra 0-24 mg. Dette bør afstemmes med behovet for og trangen til nikotin, da man vil kunne mærke dette, når man damper den elektriske cigaret. Er man vant til at ryge en del på daglig basis, hvilket i folkemunde kaldes storryger, bør man vælge et højt nikotinindhold, således trangen opfyldes. Ryger man derimod sjældent eller stort set aldrig almindelige cigaretter, kan det være en fordel med et mindre nikotinindhold. Find e-juice her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *