Et godt parforhold er den bedste medicin

Vi mennesker er ikke lavet til at være alene. Vi er flokdyr. Men derudover danner vi også par. Ligesom mange fugle, så har vi det bedst med en fast partner som vi egentligt helst vil beholde hele livet igennem. Det lykkes selvfølgeligt ikke altid. Og måske skyldes det, at vores idealiserede forestilling om partnerskab i høj grad er domineret af kulturelle og religiøse skik og forskrifter.

I dag findes der i praksis mange former for partnerskab. Der også bliver også eksperimenteret en del. Og det er kun godt. Fordi vi skal i hvert fald ikke føle os forpligtet til at holde fast i kun et bestemt mønster.

Så længe det ikke sårer andre mennesker, skal det være op til dig, om du vil være monogam, polygam, straight eller ej.  

Det vigtigste er, at du gør det der føles godt for dig. Det er når du er i harmoni med dig selv at du lever sundest.  Så hvis du elsker dating, slå dig bare løs, så længe og så tit du har lyst til dette.

Der er mange former for dating

Dating kan være mange ting. Dating har eksisteret lige så længe som menneskeheden. Men det har aldrig været nemmere og mere populær end det er i dag. Internettet har ført til en sand eksplosiv udvikling af dating.

Netdating er i dag meget brugervenlig. Det går hurtigt, er ukompliceret og også meget sikker. Sociale medier og systematiske brugeranmeldelser har gjort meget for sikkerheden. Så du behøver ikke bekymre dig at du igennem netdating tiltrækker ondsindede mennesker. Folk der ikke opfører sig ordentligt kommer ikke ret langt med netdating.

Netdating findes både som match making, hvor du søger en partner for livet, eller som sexdating, til hurtige og uforpligtende knald. Og alt imellem disse to ekstremer.

Her finder du et overblik over de bedste dating sider.

Det vigtigste: Vær dig selv

En typisk nybegynder fejl er at folk tror de skal vise sig fra deres bedste side. Det er altid fristende, og det er jo også det man gør når man dater offline. Men med netdating er det endnu vigtigere end ved offline dating at du ikke foregiver noget du ikke er.

Internettet er et meget tålmodigt medie. Du kan skrive og fremvise hvad du har lyst til, og ingen kan modsige dig. Photoshop og mange gratis billebehandlings apps kan gøre dig 20 år yngre med et trylleslag. En ny skalp med tætte blonde løkker? Intet problem. Tænderne bliver også snevide med hjælp af et simpelt filter.

Problemet er bare, at det er altså kun den første kontakt der sker online. Lige meget hvilken form for netdating du bruger, er formålet er jo altid at møde den anden person i det virkelige liv, ikke?

Sandheden indhenter dig altid

Jo længere du fjerner dig fra dit sande jeg når du laver en netdating profil, jo større vil skuffelsen blive når online bliver til offline.

Derfor gør du dig selv den største tjeneste ved at holde dig på måtten. Det er fint at fremhave dine bedste træk. Du skal bare ikke opfinde nye. Så længe du kan holde det du lover, vil chancerne være rigtig gode at du får stor glæde af netdating.