Et botilbud der skaber livskvalitet og fremgang

Står I i den situation, at I skal have fundet et sted, hvor en af jeres kære kan få den hjælp, som der er behov for? Måske er denne person psykisk syg, og derfor søger I et sted, der kan give råd, vejledning og en hjælpende hånd til, at denne kan få bedre livskvalitet og måske opleve en positiv fremgang i egen udvikling. Så læs med her. Her får I et svar på et opholdssted for psykisk syge med fokus på både krævende psykiske og sociale problemstillinger.

Den rette hjælp

Det er aldrig nemt, når man skal finde hjælp til en psykisk syg, som står en nær. Man vil gerne finde et sted, hvor denne bliver tilbudt den rette hjælp, så der gives de bedste forudsætninger for en øget livskvalitet samt fremgang, og samtidig vil man også sørge for, at denne person trives og har det godt i sine nye omgivelser.

Solutio Gruppen kan være det sted, som I leder efter – især hvis I gerne vil finde frem til et sted, som ligger i nærheden af enten Fyn, Nykøbing eller Sjælland. Dette er et botilbud for psykisk syge, der tilbyder en række forskellige behandlingsformer, der kan være med til at forbedre den enkeltes udfordringer. Der tages således udgangspunkt den enkeltes behov.

To unikke behandlingsformer

Her er det blandt andet muligt at få ADL-træning. ADL står for Almindelig Daglig Livsførelse og hjælper den enkelte med både de personlige aktiviteter såsom badning, påklædning og toiletbesøg og de mere udadvendte aktiviteter såsom at brygge en kop kaffe, foretage tøjindkøb og tømme en opvaskemaskine. Der tilbydes også NADA-behandling, som hjælper den enkelte med at få mere i balance i livet. Det vil sige, at det er en behandlingsform, der afbalancerer og styrker kroppens funktioner. Og med et specifikt fokus på den enkelte skabes der en indre ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *