Enhver rytters efterskoledrøm

Som elev på Ladelund Efterskole kan du forvente at blive udfordret i lidt af hvert. Du skal synge sammen med andre. Du skal lave gymnastik. Du skal lytte til fortælling. Og så skal du tage del i både store og små fællesskaber. Det skal opleves og mærkes! 

Vil du udvikles og lære at tage ansvar? Så er Ladelund Efterskole et sted for dig! Vil du tilmed udfordres som rytter, har du muligheden for unikke oplevelser på hesteryg. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Ladelund Efterskole er et slaraffenland for ryttere uanset niveau. Skolen råder nemlig over ridehaller og udendørsbane, som du og din hest kan boltre jer på. På skolen nær Vejen får du muligheden for både at opleve det stærke fællesskab, der opstår på en efterskole og samtidig være nærværende og engageret i din sport. Det er med garanti en oplevelse for livet!

Ridestævner, ture ud af huset, hesteduft og staldvagter er bare nogle af de ting, der venter elever på Ladelund Efterskoles ridelinje. Det bedste af det hele er, at disse oplevelser sker i fællesskab med andre.

Efterskolen tilbyder otte linjer, hvor ridelinjen er én. Det linjefag, du vælger, fylder meget i dit skema. Fire timer om ugen får du lov til at nørde, træne og udvikle dig sammen med andre, der brænder for samme interesse. Derudover kan du fylde dit skema med valgfag, du også har interesse for. Hvis du ikke kan få nok af heste, kan du jo vælge faget ”Alt om hesten” og blive endnu dygtigere til din sport. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *