Eksperthjælp helt tæt på – lige når du har brug for det

Sidder du tit med hold i nakken men syntes ikke, at det er nødvendigt at ringe til lægen med? Og kunne du i den sammenhæng godt bruge et sted, hvor du kan få gode råd og læse mere om, hvordan du passer bedst på dig selv? Så skal du lære Fysiolab af kende.

Du kan selv besøge Fysiolab lige her.

Hvad er Fysiolab?

Fysiolab er en del af Thyholm Fysioterapi og Fysioklinik Snedsted. De fungerer som et mobilt testcenter, hvor du både kan få foretaget forskellige tests og analyser af din person. De tilbyder en uddybet rådgivning og vejledning af dine problemer og følger dig på den måde igennem hele forløbet.

Fysiolab har mange års erfaring inden for deres professionelle felt, og de er fuldt ud udstyret til at give dig den professionelle vejledning og rådgivning, du søger. – Både på nettet og fysisk.

For udover den vejledning og hjælp, som du kan finde og få hos Fysiolab, har de også en online shop, hvor de tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter. Heriblandt en masse forskelligt udstyr til forskellige træningsformer, skinner, hydrotaps, energibarer og muskelstimulatorer. Et stort udvalg som du nemt kan orientere dig igennem og finde det produkt, som opfylder dine behov.

Den professionelle tilgang

Hos Fysiolab bliver du mødt af veluddannede fysioterapeuter, som går op i at have fokus på en kvalitetsfyldt behandling – uanset om dette er genoptræning, performanceoptimering eller en simpel vejledning af produkter. Her finder du nogle af de bedste på markedet til at få hjælp fra, og deres kompetencer er ikke til at overse.

Den professionelle profil bliver også opretholdt af de mange artikler, som bliver udgivet på deres hjemmeside. Dette er alle artikler af deres fysioterapeuter, som herigennem beskriver forskellige tendenser indenfor faget. Også her kan du finde viden og inspiration til din egen hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *