Derfor skal du begynde at træne i december

Der er rigtig mange af os, der går rundt med tanken: Mit nytårsforsæt skal være at begynde at træne, løbe eller bare generelt leve sundere. Og dette er også en fin indstilling at have, selvom den er blevet lidt af en kliche.

SPONSORERET INDHOLD

Men hvis du er seriøs med dine tanker om at være sundere, så bør du læse med her, hvor vi kommer med tre grunde til at begynde lige nu og her.

Nogle har behov for en personlig træner for at komme i gang og holde motivationen – hvis dette er for dyrt for dig, så kan du altid låne til en træner fra Santander her.

Billigere at starte nu

På grund af at så mange tænker, at de starter i januar, så skruer fitnesscentrene altid priserne op i denne måned. Det er derfor at du skal melde dig ind nu, i stedet for at vente.

Så slipper du for at betale 299 i oprettelse og i stedet får det gratis formentlig. Det er meget bedre – rent økonomisk – for dig.

Jul med god samvittighed

En anden god grund til at komme i gang her i december er naturligvis, at du så kan holde jul med god samvittighed. Mange af os kan komme til at spise godt over de næste par uger, hvilket kan have en indflydelse på vægten.

Men hvis du i stedet kommer af sted til træning – bare to gange ugentligt – så kan du holde den fede jul – helt uden at have dårlig samvittighed. Plus du selvfølgelig holder vægten mindre, end hvad den ellers ville være.

Bedre tidligt end aldrig

Den sidste grund til – at vi mener – at du skal begynde allerede nu, er, at det er langt bedre bare at komme i gang i stedet for at vente.

Der vil altid være noget i vejen, så hvorfor ikke bare komme i gang nu. I januar har du sikkert også travlt og så bliver det februar. Og inden du ved af det, så er halvdelen af året gået igen uden at være en del af træningsholdet.

Derfor bør du aldrig udskyde sådanne ting – det er bare med at komme derud og i gang. Det er fint at starte stille – langsomt vil du føle dig mere og mere bidt af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *