Derfor leverer Nike de mest populære fodboldstøvler

Der er ingen tvivl om, at fodboldsskoene er det vigtigste udstyr når det kommer til fodbold. Fødderne er det man bruger til at løbe rundt og sparke med, og det sætter store krav til skoens funktionalitet og holdbarhed. Derfor er der mange mærker derude der tilbyder fodboldsko, men der er alligevel ingen der kommer i nærheden af Nike. Her kombineres nøje udvalgt materiale med en sand mesters sans for skolavning, og resultatet er fodtøj der ikke bare kan holde i mange år, men også giver spilleren den bedste mulighed for at præstere godt.

Enestående fodboldsko i toppen af markedet

Mytologisk interesserede vil genkende Nike som den græske gudinde for sejr, og det er da også et velvalgt navn. Da firmaet blev stiftet i 1964, var der nok ingen der havde forudset, at det i den grad skulle blive synonymt med atletiske præstationer på mesterniveau.

Mærket, som har bredt sig over hele kloden, har haft verdensstjerner som Christiano Ronaldo og Michael Jordan som repræsentanter, så det vidner virkelig om brandets sans for kvalitet. Det er svært at komme på noget mærke af fodboldsko, der kommer i nærheden af Nike når det gælder kropslig optimering og sportspræstation.

Forskellige Nike sko til forskellige formål

Man skal heller ikke tro, at Nike har et ensartet udvalg af Nike fodboldstøvler. Der er nemlig blevet udviklet massevis af modeller, der hver har fordele i forskellige retninger. På den måde kan du vælge det sæt sko, der egner sig bedst til den spillestil du foretrækker – og den position du har på banen.

Nike inddeler sine sko i fire hovedkategorier – eller ’siloer’ – kaldet Magista, Mercurial, Hypervenom og Tiempo. Hver af de kollektioner indeholder mange distinkte skomodeller, og det gør udvælgelsen nemmere.

Nike Mercurial specialiserer for eksempel i sko, der især hjælper med acceleration, fart og eksplosivitet – vigtige egenskaber for især en angrebspiller. Nike Tiempo er derimod velegnede til forsvarsspilleren, og fokuserer på komfort, holdbarhed og spillerens føling med bolden. Disse sko gør det nemmere for spilleren at tage bolden fra modstanderen. Nike Magista er en anden type sko, der også egner sig til boldføring. Her er der gjort noget ud af skoens blødhed, så det næsten føles som at have en sok på.

Bestem dig først for, hvilken ’silo’ der passer dig bedst, og så kan du senere prøve dig frem for at finde den ideelle model.

Den bedste gave til den kommende fodboldspiller

Det kan selvfølgelig være, at du ikke selv er fodboldspiller, men kender nogen der er. Måske er det endda et yngre familiemedlem, der har en drøm om at blive fodboldspiller. Så vil en Nike-sko være en perfekt fødselsdags- eller julegave, der sagtens kan blive den bedste gave den heldige får. Alle fodboldinteresserede drømmer om at kunne spille som en af de helt store, og det er Nike-sko et godt skridt imod.

Og hvad hvis den unge på et tidspunkt mister interessen for fodbold? Det betyder ikke, at pengene er spildt. Der vil nemlig altid være folk der er villige til at betale for et par brugte Nike-sko, hvilket mere end noget andet vidner om mærkets popularitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *