Derfor burde du investere i en stol fra Backapp til kontoret

Du kender sikkert allerede til ergonomiske kontorstole, men Backapp kontorstole er ikke ligesom de andre almindelige, ergonomiske kontorstole, som du finder på markedet. Deres unikke design, som er udviklet i Norge og fremstillet i Sverige, giver stolen flere særlige egenskaber, der gør denne stol overlegen til mange andre ergonomiske kontorstole.

En kontorstol fra backapp (eksempelvis Backapp Smart eller Backapp Hipp) træner din ryg, imens du sidder og arbejder. Derudover forbedrer den din kropsholdning, og du forbrænder mindst 19% mere energi, når du bruger stolen, end hvis du havde siddet på en almindelig, ergonomisk kontorstol. Kontorstolen er samtidig lavet i udvalgte materialer, som er lette at genvinde. Stolene er udviklet til, at du aktiverer din balance motor i kroppen, når du har dine fødder på fodstøtten og balancerer på den justerbare bold i stolen.

En kontorstol backapp behøver du ikke kun bruge på kontoret. De er også perfekte til hjemmekontoret eller i mødelokalet.

Træn, mens du arbejder

Backapp Smart, som er den originale kontorstol fra Backapp, har over 100.000 brugere over hele verden. Vælger man topmodellen, får man et blødt sæde med aluminium base samt muligheden for at tilføje Backapp hjul.

På stolen sidder du komfortabelt med fødderne på en fodstøtte, som er lavet af et blødt, støddæmpende materiale. Når du sidder på stolen, vil du balancere på den centrale kugle, og derved opnår du en komfortabel måde at træne på, mens du sidder og arbejder. Vælger du at få hjul på din model, kan du nemt flytte stolen fra A til B.

Samtidig med at du bevæger dig, træner du dine muskler, som støtter rygsøjlen. Derved er denne stol ikke blot en kontorstol, men også et træningsinstrument. Ved at sidde på stolen tvinger du kroppen til at holde balancen, som aktiverer dine muskler i ryggen, maven, benene og nakken.

Ved at bruge stolen får du en bedre holdning, da din rygsøjle finder sit optimale balancepunkt helt af sig selv. Stolen adskiller sig fra andre stole, ved at den træner din krop, imens du sidder ned, som andre stole ikke gør. Selvom man kan kalde det et træningsinstrument, så kan din krop sagtens klare at sidde på stolen hele dagen.

Alle disse mange grunde er derfor, du burde investere i en eller flere kontorstole fra Backapp. Vil du vide mere om produktet, kan du klikke ind på linket i artiklen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *