Crosstrainer test – hvilken passer til dit behov?

Kom i superform med en crosstrainer! Men hvilken skal du vælge? Der findes nemlig et hav af muligheder. Derfor har vi samlet en kort guide over testede crosstrainer til forskellige behov.

CardioStrong EX20 – Til begynderen

Denne model er velegnet til dig som ikke har så meget erfaring med crosstraining. Det er en solid og driftssikker maskine til prisen. Den har en skridtlængde på 38 cm og har en justerbar magnetmodstand med 16 forskellige niveauer. Den har 12 indbyggede programmer, som du kan følge, eller du kan vælge at lave dit eget. Derudover har den indbygget pulsmåler.

Modellen er monteret med hjul, så du kan sagtens gemme den væk, når du ikke bruger den.

Pris 3.900 kr.  

CardioStrong EX90 – Air Walkeren

Denne model er en dyrere model af slagsen. Crosstraineren er er yderst robust front-dreven maskine, hvilket betyder at udover at give din underkrop en særdeles god træning, vil den også give din overkrop en endnu bedre træning, sammenlignet med mange af de andre maskiner på markedet. Med den justerbare skridtlængde, er den særlig velegnet til hjem, hvor der er flere brugere af maskinen. Derudover er den naturligvis også udstyret med computer, pulsmåler og indbyggede træningsprogrammer ligesom de fleste andre maskiner.

Pris 15.900

Taurus 10.5 Pro – Den professionelle

Denne model er beregnet til de garvede crosstrainere. Maskinen er af yderst høj kvalitet. Den har en skridtlængde på 58 cm, hvilket giver dig en skånsom skøjtebevægelse i modsætning til de maskiner med kortere skridtlænge. I modsætning til mange andre maskiner, skal du heller ikke tænke på at den skal tilkobles til strøm. Den har nemlig en indbygget generator, og du producerer derfor selv den strøm den skal bruge. Den ligger dog i den dyre ende af prisklassen.

Pris 23.438 kr.

Her har du blot et udpluk af alle de varianter der findes på markedet. Læs mere om crosstrainer test og find den maskine der passer til netop dit behov, professionel eller nybegynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *