Bliv zoneterapeut

Har du et ønske om at blive zoneterapeut, kan du uddanne dig flere steder i landet. Vil du gerne finde en god skole, der kan lære dig en masse, og som klæder dig ordentligt på til jobbet som zoneterapeut, kan du besøge flere skoler, så du kan finde det sted, der passer bedst til dig. På uddannelsen lærer du at behandle patienter ved at trykke dem på bestemte områder under fødderne. Uddannelsen er både teoretisk og praktisk. Det vil sige, at du skal lære forskelligt teoretisk stof, samtidig med at der også er en praktisk del.

Find en skole

Der kan være forskel på, hvordan de forskellige uddannelsessteder har valgt at opbygge uddannelsen. Det er derfor en god idé at lave en søgning på nettet, så du kan finde frem til forskellige skoler og derefter læse mere om, hvad de tilbyder. Er der information, du ikke kan finde, kan du skrive eller ringe til uddannelsesstedet.  En zoneterapeut uddannelse er ikke gratis, så når du leder efter et uddannelsessted, er det vigtigt, at du både kigger på, hvilke fag der udbydes og prisen. På den måde kan du finde det sted, du finder mest attraktivt.

Besøg uddannelsesstedet

Når du har fundet et uddannelsessted, der ser interessant ud, er det en god idé at besøge det, så du kan danne dig et indtryk af stedet. Herefter kan du bedre afgøre, om du gerne vil tage din uddannelse til zoneterapeut der. Det kan være en god idé at vælge et uddannelsessted, der ikke er alt for langt væk fra dig, så du ikke skal bruge en masse tid på transport til og fra uddannelsesstedet. Bor du i Hjørring eller Viborg eller et sted midt imellem, kan du for eksempel vælge at tage uddannelsen til zoneterapeut i Aalborg. Læs mere om uddannelsen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *