Bliv sundere ved at udskifte røg med damp

Det forholder sig ikke som en hemmelighed, at de genkendelige cigaretter fra Prince, Look osv. er usunde og skadelige for kroppen og dens organer. Derfor kan det i mange tilfælde være en ganske fordel at trappe ned på rygningen for til sidst at kunne kvitte smøgerne helt, eller man kan også vælge at tage sig en kold tyrker ved at kvitte smøgerne fra den ene dag til den anden. Et alternativ til den usunde måde at få noget gennem lungerne på er e-cigaretten, som blot udskiller damp til lungerne, hvilket er langt mindre skadeligt for lungerne. Så hvis man ønsker at stoppe med at ryge cigaretter, kan man hoppe over til e-cigaretten, og denne har også andre fordele end den mindre sundhedsskadelige måde at ryge på. Hvis ikke man kan stoppe rygningen af cigaretterne fra den ene dag til den anden, kan man kombinere rygning af de traditionelle cigaretter med rygning af e-cigaret, hvorved man til slut kan være gået helt over til den mere sunde e-cigaret.

e-cigaretter

Mange forskellige typer af e-cigaretter

Der er dog en del forskellige ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med valg af e-cigaret, hvilket skyldtes det store udvalg, der er på markedet. Der findes nemlig e-cigaretter, der egner sig til nybegyndere og til erfarne, hvilket kan være en fordel at undersøge, så man får den rette type af e-cigaret. Der findes nogle elektroniske cigaretter, som er tyndt designet og dermed ligner en cigaret på mange punkter, og denne e-cigaret kaldes cigalikes. Herudover findes også en større variant med synlig væskebeholder, mens den endnu større variant kaldes Mods. Derved er der altså nogle størrelses- og designmæssige overvejelser, der skal gøres, inden man vælger sin elektriske cigaret, således man får krav, ønsker og behov opfyldt.

Smagen spiller også en vigtig rolle i nedtrapningen af rygning af cigaretter

Hvis man ønsker den ovenfor beskrevne nedtrapning af cigaretrygning, kan det være en fordel at iagttage og undersøge de e-væsker, der er til rådighed på markedet. Det forholder sig således, at de forskellige væsker er repræsenterende for en given smag som eksempelvis jordbær, astronaut-is, kaffe, tobakssmag og mange andre. Får man så valgt en smag, man synes meget godt om, kan det være, at man er mere tilbøjelig til at tage den sundere e-cigaret fremfor den traditionelle cigaret. Tobakssmagen er eksempelvis designet til de, der har lyst til cigaretterne grundet smagen af tobak, men den kan også udnyttes, da det måske bliver lettere at komme helt fra de traditionelle cigaretter. Herudover kan det være en fordel at overveje at gå online, når der skal findes væsker og elektroniske cigaretter, da der her vil være et stort udvalg, således der bør være noget andet at finde. Dette kan man blandt andet gøre hos www.prodamp.dk, der har et stort udvalg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *