Bliv sundere i det nye år: kvit cigaretterne

Det er ved at være nytår, hvilket for mange mennesker betyder at der skal fastsættes et nyt nytårsforsæt. Desværre ender de fleste med ikke at leve op til deres egne forventninger, hvorfor man måtte falde i, og derved allerede tidligt på året opleve sit første nederlag om man vil. I dagens Danmark er de mest populære nytårsforsæt at stoppe med at ryge, samt generelt at få en sundere livsstil, hvor man begynder at træne mere. Det er derfor, at vi ser en stor tilgang i fitnesscentre landet over, hvor det næsten kan være umuligt at komme til en maskine i starten af Januar, hvilket er godt for den danske befolkning, da vi som mennesker bliver bedre af at være i bedre form og have en sundere livsstil.

Men netop nytårsforsættet med at stoppe med at ryge kan være det sværeste at opnå. Det er sværere at stoppe helt med at ryge, fremfor at være i fitness et par gange i ugen. Desværre ender alt for mange tilbage ved tobakken, som i manges tilfælde varer ved helt frem til næste nytår, hvor man igen forsøger sig et par timer med et rygestop. Det kræver en solid indstilling, samt ikke mindst et helt unikt mindset, hvis man ønsker blot at stoppe fra den ene dag til den anden, hvilket man jo ofte associerer et nytårsforsæt med.

 

Overvej den lange holdbare løsning

At stoppe med at ryge er svært. Der er noget afhængighed, som gør at vi får svært ved at kvitte nikotinen helt. Mit store forslag til dig, som ønsker at stoppe med at ryge i 2018 er 100% at du tager den lange bane og løber et maraton i stedet for en sprint. Det som jeg gerne vil frem til er alternativet som hedder e-cigaretter – en helt fantastisk mulighed for at stoppe med at ryge.

 

De spændende muligheder med e-cigaretter er nemlig, at du selv har mulighed for at dosere nikotinmængden, som du indtager. Helt unikt betyder dette, at du kan trappe ned løbende, hvorfor til sidst at ende med en e-cigaret som overhovedet ikke indeholder nikotin – herfra er det blot afhængigheden fra at indånde noget som spiller ind, dog er denne afhængighed markant nemmere at overvinde, som nikotinen.

Gør noget godt for dig selv, og brug dine julegavepenge på at købe en e-cigaret samt noget af det tilhørende e juice, den flydende masse som man damper. Du vil blive glad for denne løsning, også selvom at det måtte betyder at du ikke kan stoppe fra den 1. Januar, men at du rent faktisk får stoppet i tide er guld værd. Så opnå dit nytårsforsæt ved at bruge disse fantastiske produkter til at gøre det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *