Aktiv vinter

Når de kolde tider kommer til Danmark, er det ikke særlig attraktivt at hoppe i træningstøjet og bevæge sig udenfor. Det kan dog være en ret god ide at komme afsted alligevel, og vi vil her prøve at hjælpe lidt med til, hvad du kan lave henover efteråret og vinteren.

Trods kulden

Grib huen og handskerne, og angrib landevejene, på trods af eventuelle frostgrader. Selvom det er koldt og frostgrader, kan du sagtens stadig tage en løbetur på landevejen eller i skoven.

Når kulden rammer kan det være fristende at give chancen for isglatte veje, skylden for at cyklen er blevet parkeret i garagen. Det bør dog bestemt ikke holde dig tilbage. Hvis der er decideret is på vejene, så kan det være farligt, men der bliver saltet ofte og effektivt på de danske veje.

En anden mulighed for at hoppe på jernhesten kan være i skoven. Selvom det bliver koldt og det bliver mudret og smattet, så kan du sagtens få forbrændt en masse kalorier på mountainbiken.

Fitness

Fitnesscentret kan tilbyde alt hvad du ønsker, i forhold til hvordan du vil holde dig aktiv.

Hvis det er for at holde konditionen vedlige – så kan du med fordel bruge centrets motionscykler, løbebånd, romaskine med meget mere.

Fitnesscentret kan også besøges for at løfte de tunge vægte. Hvis dette er tilfældet for dig, så kan det godt være lidt svært at præstere på højeste niveau konstant. Det kan være fordi dine muskler i kroppen ikke for den rette mængde proteiner. Her kan du med fordel købe nogle gode proteinbarer, til at nemt holde dit proteinniveau højt nok.

Drop bilen

Det kan være ret fristende at tage bilen når temperaturen falder langt ned. Men at bytte bilen ud med gåben eller cyklen, på vej til arbejde kan gøre meget for dig og din sundhed. Når juleperioden nærmer sig, følger der også det fede mad og store julefrokoster. Derfor kan det være godt for dig og din krop, at holde dig en smule sund i denne tid, blot med små midler i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *