Afhjælp dårlig hørelse – få en gratis høreprøve

Der er rigtig mange danskere, som døjer med dårlig hørelse, men ikke får gjort noget ved det i god tid. Ligesom man skal have sin bil til eftersyn i ny og næ, så skal man også passe på sig selv og blive tjekket med jævne mellemrum. Har du for eksempel problemer med at høre, hvad de siger i fjernsynet eller til store forsamlinger, er det en god idé at få tjekket hørelsen regelmæssigt, og du kan få en helt gratis høreprøve hos Nordfyns høreklinik. Hørelsen er en af de vigtigste sanser, og derfor er det så vigtigt, at det hele fungerer, som det skal.

Nordfyns høreklinik ligger i Søndersø, som er tæt på både Odense, Middelfart, Bogense og Otterup. Undersøgelsen er som nævnt gratis, og der bliver testet og vurderet om, man har behov for et høreapparat eller anden hjælp. Vurderes der, at du er berettiget til behandling med et høreapparat, så får du på klinikken hjælp til at udfylde en ansøgning om tilskud fra staten, som dækker en del af apparatets pris, når der købes gennem et godkendt hørecenter.

 

Hvilket høreapparat skal jeg vælge?

Det kan være en udfordring selv at skulle vælge et høreapparat, hvis man ikke ved så meget om det. Derfor er de hos Nordfyns høreklinik altid klar til at hjælpe dig med at finde det, som passer til dit behov. Hvad enten du har brug for et høreapparat eller måske et høreværn, kan de rådgive dig og finde den bedste løsning.

De høreapparater, man kan få i dag, er som regel meget små og smarte, så folk omkring en ikke bemærker dem. Det vigtigste er også at komforten er i orden, og at høreapparatet ikke generer dig på nogen måde, og her kan man blandt andet vælge et-bag-øret høreapparat. Det har for det meste en teleslynge, som gør det nemt at tale i telefon eller se fjernsyn. Der er altså sket rigtig meget i teknologien for høreapparater den seneste tid, og derfor behøves man ikke længere se det, som en udfordring eller ulempe at skulle bruge et. For rigtig mange mennesker er et høreapparat nemlig ikke kun med til at forbedre hørelsen, men uden tvivl også livskvaliteten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *