5 gode gaver til ham der træner meget

Kender du en mand, der træner meget, og er du på udkig efter en god gave til ham? Det er ikke altid helt let at finde på gode idéer til gaver, så her får du 5 forslag til, hvad du kan give en mand, som går meget op i træning.

Træningstøj

Når han træner ofte, betyder det formentlig også, at han sveder en del i sit træningstøj og derfor ofte skifter det og smider det brugte til vask. Derfor er en oplagt idé at give ham noget træningstøj i gave, især hvis der er noget, han mangler. Ved at give ham noget mere tøj, han kan træne i, betyder det, at han har mere tøj at vælge imellem, og så kan det være, han ikke behøver at vaske træningstøj lige så ofte, fordi han ikke løber tør lige så hurtigt som tidligere.

Hvis du køber tøj, er det en god idé at sikre dig, det kan byttes i tilfælde af, at han ikke kan passe det tøj, du har givet ham.

Proteinpulver

Hvis han er typen, der styrketræner og plejer at drikke en proteinshake efter træning, kan du overveje at give ham noget proteinpulver, så han ikke selv skal ud og købe det, næste gang han løber tør. I samme omgang kan du måske købe en ny shaker til ham, som han kan drikke af.

Høretelefoner

Kan han godt lide at høre musik, men har han ikke nogen ordentlige høretelefoner, som bliver siddende, når han træner? Så er det en oplagt gaveidé. Du kan gå på udkig efter høretelefoner, der egner sig godt til træning, så han forhåbentlig kan træne, uden musikken falder ud af ørene hele tiden.

Håndvægte

Er han typen, der godt kan lide at træne derhjemme, kan du overveje, om der er noget træningsudstyr, han ville sætte pris på at få derhjemme. Håndvægte behøver ikke fylde særlig meget, og man kan lave rigtig mange øvelser med dem. Du kan endda købe nogle med flere vægtskiver, så han selv kan justere, hvor tunge de skal være. Det er jo ikke helt lige gyldigt, da det afhænger meget af hans styrke, men også af hvilken øvelse, han skal lave.

Træningsmaskine

Hvis du er på udkig efter en større gave til ham, kan du også købe en træningsmaskine til ham. Hvilken, det giver bedst mening at købe, afhænger naturligvis af, hvad det er for en slags træning, han dyrker. Kan han godt lide konditionstræning, kan du, f.eks. give ham et løbebånd, men er han mere til styrketræning, kan du i stedet overveje noget, der har med styrketræning at gøre, såsom en træningsbænk.

Inden du køber en træningsmaskine, skal du dog gøre dig et par overvejelser. Du bør tænke over, om han overhovedet har plads til en større træningsmaskine i sit hjem. Hvis han bor i en lille lejlighed, vil det nok være svært at få plads til den, f.eks. Desuden bør du overveje, om han overhovedet vil sætte pris på den. Måske han allerede træner i et fitnesscenter og ikke ser nogen grund til at have en træningsmaskine selv, da han klarer alt sin træning i centeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *