4 stykker essentielt babyudstyr du skal have fra dag 1

Venter I en forøgelse af familien med en lille baby i jeres midte, eller gør jeres nærmeste familie og venner? Her er nogle gode forslag til ting, der er et must-have før baby bliver født, så de er klar fra første dag. Det er sikre gaveidéer eller en lille indkøbsliste til jer, inden I skal have købt ind til babyens komme.

Autostol

I Danmark er det lovpligtigt at have en autostol, der er bagudvendt, som baby kan sidde i, når den er med i bilen. På den måde sidder babyen sikkert spændt fast og kan få sig en lille lur eller kigge ud af vinduet på alt, der farer forbi. Har I ikke en autostol selv, kan I være heldige at et par i jeres netværk har en autostol til helt små børn, som I kan låne.

Puslepude

Det næste I skal tænke på er pusleudstyr, til når baby skal have skiftet ble. En baby bruger nemlig mellem 5 og 10 bleer i døgnet og de skal skiftes i gode, rare og sikre omgivelser. En puslepude er skabt, så der er mest mulig styr på den lille krudtugle, når bleen skal skiftes. De fås i mange forskellige designs og udformninger, og kan også være med tilhørende aktivitet til baby, så den er beskæftiget mens der bliver skiftet ble.

En god puslepude kan lede til mange gode tider på badeværelset, for meget af tiden de første mange måneder bliver brugt på bleskift, så husk at få købt masser af bleer også – dem kan man aldrig have for mange af. Du finder mange forskellige puslepuder her: https://sovedyret.dk/puslepuder

Babyseng

Det kan være fristende at lægge baby i jeres egen seng, når I skal sove, men det er ikke en god idé. I gamle dage var det meget almindeligt at sove med helt små børn i sengen, men det kan lede til uheld og søvnmangel, så køb hellere end babyseng, som den lille guldklump kan ligge i. På den måde kan alle få en god og rolig nats søvn – ihvertfald indtil den lille vågner og er sulten.

Skulle I alligevel have lyst til at ligge i sengen og se tv med den lille, så køb en babynest, der gør det mere sikkert for barnet at ligge sammen med jer.

Bodystocking

Det sidste man helt sikkert skal have er bodystockings. Er du nybagt forælder, så bliver bodystockings meget hurtigt din bedste ven, for er I bare derhjemme er det meget nemmere at putte baby i en ny ble, finde et par sokker og på med en bodystocking. Vælger I dem med tryklåse forneden er det også super nemt at skifte bleen på den lille, så man hurtigt kan komme tilbage til at lege i stuen.

Har du fået nogle flere idéer til hvad du kunne give i gave eller har du opdaget noget I selv mangler? Bare rolig, det hele skal nok gå, når først familien er samlet og det bliver hverdag igen. Så finder man hurtigt en rytme med søvn og bleskift og I vil få tusinder af gode minder sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *